Ručna limfna drenaža se izvodi pokretima s blagim pritiskom na kožu. Češće primjenjivanje ovisi o dijagnozi i području koje tretiramo, te bi ju trebalo izvoditi svaki dan ili u striktno određenim razmacima da bi se vidio učinak drenaže. Otklanja višak tekućine iz organizma (lica ili tijela). Pojačani protok limfe omogućuje čišćenje organizma od toksina i bolje dovođenje kisika, vode i hranjivih tvari do stanice, te njezino bolje funkcioniranje. Drenaža je stalni proces, pošto iz krvotoka stalno, u međustanični prostor izlazi svježa tekućina. Da se ta tekućina ne nakupi u međustaničnom prostoru, radi se limfna drenaža, koja omogućuje stalno doticanje i oticanje tekućine u međustanični prostor.

Hijaluronsku kiselinu koža dobro podnosi jer je ona njezin sastavni dio.To je prirodna molekula koja je odgovorna za volumen i oblik kože. Učinkovita je kada koži treba vratiti izgubljenu vlagu, minerale i kisik. Starenjem stanice kože gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline, zbog čega koža gubi vlažnost, čvrstoću, te se javljaju bore. Hijaluronska kiselina je bezbojni gel koji se veže za molekule vode u koži što rezultira bubrenjem kože i smanjenjem bora.

Mikro struja jedan je od najpopularnijih načina  borbe protiv starenja u kozmetici. Koristi se u kozmetici za učvršćivanje i toniranje kože. Rezultati su odmah vidljivi i kontinuirano se povećavaju sa svakim daljnjim tretmanom. Mikro struja pomlađuje facijalne mišiće, povećava stanično funkcioniranje, poboljšava ton i teksturu kože, poboljšava limfnu cirkulaciju i povećava cirkulaciju krvi.

​Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr i na tel. 021/471-044