​Zdrava i lijepa koža lica ključ je zadovoljstva, njegovano lice učinit će vas samouvjerenijima i zadovoljnijima. Ako želite zdravu i sjajnu kožu svježeg izgleda dijamantna mikrodermoabrazija je pravi izbor za Vas. Tretman pruža čvršću kožu, svježi i ujednačeni ten, a u kombinaciji sa hijaluronskim tretmanom i ultrazvukom lica smanjite bore, vratite licu sjaj i mladolik izgled.


Dijamantna mikrodermoabrazija je siguran, neinvazivan postupak uklanjanja gornjeg sloja kože kojim se polira i dubinski stimulira koža,koristeći gusto složene dijamante za lasersku preciznost u uklanjanju mrtvih stanica kože. Koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Sam tretman dovodi do stimulacije kolagenih vlakana i pospješuje rast novih stanica u dubljim slojevima dermisa. Rezultat je svježa, sjajna i glatka koža.Tretmani su bez iritacija i bilo kakve neugode, opuštajući, i zapravo jako ugodni. Najvažnije od svega, daju rezultate već od prvog tretmana!
Hijaluron na prirodan način puni bore, djeluje protiv podočnjaka, podiže kapke, smanjuje upale, djeluje protiv ispucanih usana, te vlaži i štiti kožu od vanjskih utjecaja.
Osim mikrodermoabrazije i hijaluron ampule, vaše lice također će osjetiti i sve čari ultrazvuka koji vrlo lako unosi u kožu aktivne tvari, a njegovom primjenom pojačavaju se metabolički procesi kože i povećava se opskrba stanica hranjivim tvarima i kisikom.