Živite svoj san! Nemojte više samo sanjati o dugačkim trepavicama i zavodljivom pogledu. Izgledajte savršeno bez ulaganja mnogo vremena u brigu o vašim trepavicama.


Ekstenzije trepavica idealne su za sve prigode kao i za svakodnevno nošenje. Jednostavne su za održavanje, prilagođavaju se prema vlastitom individualnom stilu klijenta, a dostupne su u svim veličinama, debljinama, bojama i sa ukrasima. Raskošan i dugotrajan izgled vaših trepavica postići ćete ugradnjom ekstenzija u salonu Beauty Line, a ljubazno i stručno osoblje će Vam rado odgovoriti na sva Vaša pitanja te učiniti Vaše lice i oči još ljepšima uz pomoć ugradnje trepavica. Vaše nove trepavice će stajati 5-9 tjedana. Svo to vrijeme ćete izgledati savršeno. Postupak ugradnje je vrlo ugodan, siguran i ne šteti Vašim prirodnim trepavicama. Da bi uvijek izgledale savršeno, potrebno ih je njegovati svakih 3-5 tjedana.


Zašto ne biste bili među prvima, koji će sebi i drugima priuštiti dugotrajne trepavice prirodnog izgleda i željene dužine. Ovo je sjajna ponuda koju ne smjete propustiti.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr i na tel. 021/471-044