Ispucali vrhovi su među najomraženijim problemima kada je kosa u pitanju. Da biste svojoj kosi vratili stari sjaj uzmite svoj kupon i ravno u salon Ana gdje će Vas dočekati profesionalno ljubazno osoblje i pokloniti Vam novi zimski look!

Kosa za svaku ženu može biti adut, ali samo pod uvjetom da je lijepa i njegovana. Kao takva je jedan od glavnih simbola ženstvenosti. Redovno šišanje kosi vraća sjaj i zdravlje. Zdrava i lijepa kosa čini vas zadovoljnom, samouvjerenom i poželjnom. Međutim, zima je godišnje doba koje najviše šteti kosi. Hladnoća i suhi zrak iz zagrijanih prostorija ne djeluju blagonaklono na kosu, već je isušuju, tako da ona postaje lomljiva i dobija beživotni izgled. Šišanje i feniranje kose učinit će da zablistate na sastanku, razgovoru za posao, izlasku s prijateljima ili nekoj drugoj prilici. 

Ne postoji tip kose, dužina i kvalitet iste kose kojom djelatnice salona Ana ne mogu izaći na kraj. Bez obzira na loše uvjete koji dolaze s hladnim danima, Megapopust i salon Ana Vam pružaju mogućnost da po atraktivnoj cijeni vratite svojoj kosi zdravlje, počastite se novom frizurom i izgledate savršeno!