S ekstenzijama trepavica, može se postići dramatičniji izgled trepavica bez ikakvih problema ili kompleksnog nanošenja šminke za sve svečane prigode, a također je vrlo tražen i prirodni look za svakodnevnu upotrebu. S pravilnom njegom nakon apliciranja, mogu trajati od 3-5 tjedana kako i životni vijek prirodne trepavice. Zamislite samo, savršen izgled ujutro, popodne i navečer i to bez maskare. Istaknite svoje oči na najbolji način! 

Threading se u praksi najčešće koristi kod oblikovanja obrva. Preferirani je tretman uklanjanja dlaka iz nekoliko razloga. Za razliku od čupanja pincetom, threading obrve uklanja jednom čistom linijom i čupka dlačice sve odjednom, te je tako puno brže i lakše oblikovati obrve.Ovom metodom se osim oblikovanja obrva uklanjaju i dlačice na nadusnicama, bradi, pa i cijelom licu. Mogu se tretirati dlačice duljine već od 1mm. Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac, koji ih podiže i čupka iz korijena. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, a nema osjećaja ljepljivosti od voska i krema.

Threading tehnika čupanja obrva i dlačica pomoću tankog konca osvojila je svijet. Ovu metodu uklanjanja dlačica koriste i mnoge celebrity dive. 

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 


Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr i na tel. 021/471-044