Osjećate bol u leđima? Za sve krivite Vaš iscrpljujući posao? Došao je kraj Vašim mukama! Ovo je prava prilika za Vas da uz super cijenu od samo 65 kn možete dobiti eteričnu parcijalnu masažu leđa! Poklonite Vašim leđima nježan dodir i opuštajuću masažu u salonu Anna! Svi kažu da je ženama najteže, i to s pravom jer ženu osim redovnog posla kojeg obavlja izvan kuće, čeka i posao  kod kuće, ništa lakši od onog izvan nje. Uz sve to tu su još i djeca o kojima se ipak najviše brinu mame. Sve su to svakodnevne obaveze suvremene žene. Svaki posao ostavlja posljedice pa tako i svi ovi koji zaokupiraju svaku prosječnu ženu. Najviše od svega dakako pati kralježnica, ona nosi sav teret tijekom radnog dana. Učinite nešto za sebe, olakšajte svoj dan i kupite jednu masažu leđa da ponovno budete svježi za nove radne pobjede!

Eterična ulja su smjese hlapivih kemijskih spojeva koje se nalaze u različitim dijelovima biljnog materijala i daju bilju karakterističan miris. S duhovnog stajališta eterična ulja čine koncentriranu životnu snagu i energiju bilja. Iako se smatraju uljima, eterična ulja nisu masna i bitno se razlikuju od biljnih, masnih ili ulja nositelja - bademovog, kukuruznog, suncokretovog, sezamovog i sl. ulja. Vrlo brzo isparavaju na zraku. Ulaskom u organizam eterična ga ulja ovisno o njihovom djelovanju harmoniziraju, stimuliraju, smiruju, u svakom slučaju povoljno djeluju na sve sustave i organe s narušenom ravnotežom. Djelovanje eteričnih ulja je holističko - djeluju na fizičkoj, psihičkoj, mentalnoj i emotivnoj razini.

Učestalost provođenja tretmana, masaža ublažava mišićnu napetost i omogućuje kontinuiran rad krvožilnog sustava. Oslobađa negativnu energiju, rasterećuje umor i pruža normalan dotok kisika i hranjivih tvari do svake i najmanje stanice. Stimulira rad unutarnjih organa, pa tako i rad probavnog trakta, djeluje na psihu i nesanicu! Tretmanima se smanjuje bol. Bol u vratnom dijelu, leđima i glavi koja se često očituje kroz niz drugih senzacija, uzrokuje velike smetnje, a mnoge od nas dovodi u zabludu da se radi o mnogo težim problemima. Zato iskoristite ovu priliku i dođite u salon Anna na masažu!