Toskana slovi za jedan od najljepših dijelova Italije, a to potvrđuje činjenica da u Toskani ima oko 120 zaštićenih područja prirode. Zanimljiva je i zbog jedinstvenih pejzaža i fantastičnog vina i hrane. Obiđite njene poznate gradove - Firencu koja je sama po sebi umjetničko djelo, bogata kulturom i ljepotama, Pisu- svjetski poznati grad po kosom tornju, te Luccu- jedno od blaga Toskane koje, osim što je izuzetno važno za talijansko kulturno naslijeđe, vrvi prekrasnim plažama i ima dodatni adut – izrazito prihvatljive cijene. 

Zamislite ručak na terasi dok ste okruženi idiličnim toskanskim krajolikom. Takav će Vam doživljaj pružiti vila San Filippo koja je smještena u Barberino Val d'Elsa. Restoran priprema toskanske specijalitete i talijanska tradicionalna jela. Villa posjeduje vanjski bazen, terasu, restoran. Raspolaže sa 32 sobe koje su opremljene internetom, privatnom kuponicom, TV, DVD i klima uređajem.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr  i na tel.  021/471-044.