Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:
- Posjetite egzotični Maroko, 4 dana i 3 noćenja za dvije osobe s doručkom u hotelu Riad Zayane Atlas**** u Marrakechu - platite 1015 kn umjesto 1454 kn (Amex i Diners na rate)

- Posjetite egzotični Maroko, 5 dana i 4 noćenja za dvije osobe s doručkom u hotelu Riad Zayane Atlas**** u Marrakechu - platite 1227 kn umjesto 1939 kn (Amex i Diners na rate)

- Posjetite egzotični Maroko, 6 dana i 5 noćenja za dvije osobe s doručkom u hotelu Riad Zayane Atlas**** u Marrakechu - platite 1469 kn umjesto 2423 kn (Amex i Diners na rate)

- Posjetite egzotični Maroko, 7 dana i 6 noćenja za dvije osobe s doručkom u hotelu Riad Zayane Atlas**** u Marrakechu - platite 1704 kn umjesto 2908 kn (Amex i Diners na rate)

- Posjetite egzotični Maroko, 8 dana i 7 noćenja za dvije osobe s doručkom u hotelu Riad Zayane Atlas**** u Marrakechu - platite 1954 kn umjesto 3393 kn (Amex i Diners na rate)Marrakech je grad u podnožju planina Atlas u jugozapadnom Maroku. Nudi nekoliko povijesnih i arhitektonskih mjesta, kao i zanimljive muzeje. Palača Palais de la Bahia se nalazi samo 200 metara od hotela. Palaču je sagradio veliki vezir sultana u 19. stoljeću u namjeri da bude najveća palača svog vremena. Njegovo ime znači "sjaj", predstavlja stil zgrade, koja je okružena ogromnim vrtom. Trg Djemaa El-Fna se nalazi samo 15 minuta od hotela.Trg je vrlo živ noću: glazbenici, plesači i pripovjedači oživljavaju ovaj trg, možete čuti bubnjeve i različitu glazbu. Odmah pored trga stoji Koutoubia džamija, koja je dobila ime po tržištu knjižara koje se nalazilo ovdje. Također u blizini je grobnica dinastije Saadian koja je 20 minuta pješice od hotela.
 


Riad Zayane Atlas**** nalazi se u samom srcu starog grada (Medine) u Marakešu, u blizini trga Jamaâ El Fna. Nudi klimatizirane sobe s vlastitom kupaonicom i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Sve sobe hotela Zayane opremljene su TV-om. Doručak se poslužuje svakog jutra u berberskom šatoru i na terasi hotela Zayane Atlas. Gosti se mogu opustiti u šatoru ili na tradicionalno uređenom marokanskom popločanom dijelu dvorišta i salonu opremljenom TV-om. S terase se pruža pogled na Marakeš. Na pješačkoj udaljenosti od hotela nalaze se džamija Koutoubia i palača Bahia.


Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr i na tel. 021/471-044.