Kliknite KUPI kako biste odabrali željenu opciju:

- Madrid, 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Victoria 4 Madrid*** u centru grada - platite 1450 kn umjesto 2073 kn (Amex i Diners na rate)

- Madrid, 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Victoria 4 Madrid*** u centru grada - platite 2058 kn umjesto 3106 kn (Amex i Diners na rate)

- Madrid, 5 dana i 4 noćenja s doručkom i 1 večerom za 2 osobe u hotelu Victoria 4 Madrid*** u centru grada - platite 2709 kn umjesto 4026 kn (Amex i Diners na rate)

Španjolska je od svih europskih zemalja najbliža pojmu “turistički raj”. Zemlja mora, sunca, vrhunskog vina, flamenka, izvanredne hrane. Glavni grad tako posebne zemlje i sam je nešto posebno. Madrid je europska metropola s najviše sunčanih dana u godini. Možda je to dovoljan razlog da krenete u razgledavanje Kraljevske palače, poznate Armerie Real, ponosa grada - muzeja Prado ili pak da okušate sreću u jednom od brojnih casina. Madrid je i izvrstan grad za shopping i noćni provod.

Hotel Victoria 4*** je toliko blizu poznatoj Puerti del Sol, da možete baciti kamenčić do nje s hotelske terase. Također, vrlo blizu je i Paseo del Arte sa svojim brojnim muzejima. Hotel Victoria 4*** postoji od 1850. godine i nudi elegantan, a renoviran interijer koji je zadržao autentičan duh Madrida. Sobe u hotelu Victoria su zvučno izolirane, s besplatnim sefom. Tu je i prostrana kupaonica s kadom i sušilom za kosu. Sadržaji uključuju besplatan bežični pristup internetu. Ostale usluge u hotelu su: alarm, bar kafeterija, posluga u sobu, usluga faksiranja, recepcija 0-24, praonica rublja, kemijska čistionica, usluga peglanja, najam bicikala, najam automobila, pult za organizaciju izleta, usluga prodaje karata. Metro stanica Sol je samo nekoliko metara udaljena od hotela i omogućuje Vam jednostavan prijevoz po gradu. Victoria 4 je u živahnom području, možete doslovano prošetati do poznate ulice Gran Via i umjetničkog dijela grada.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr i na tel.  021/471-044.