Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju: 

- Beograd, 61% popusta na specijalistički pregled zuba za 1 osobu uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Villa Panorama*** – platite 566 kn umjesto 1435 kn (Amex i Diners na rate)

- Beograd, specijalistički pregled i lasersko izbjeljivanje zuba za 1 osobu uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Villa Panorama*** – platite 2148 kn umjesto 3467 kn (Amex i Diners na rate)

Beograd, kao glavni grad Republike Srbije nalazi se na ušću Save u Dunav te je jedan od najstarijih gradova u Europi. Beograd je grad koji se mijenja i razvija ubrzanim tempom. Grad u kojem je svatko dobrodošao te koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Stomatološka ordinacija Filip (koju krasi 25 godina iskustva) uz vrhunske materijale, najsuvremenije aparate ordinacije i uz tim kvalificiranih stručnjaka pruža vrhunske stomatološke usluge zadovoljnim klijentima diljem svijeta!
Neke od kvalitetnih usluga koje se pružaju u ordinaciji su bijeljenje, estetika zuba, liječenje, plombiranje, oralna kirurgija , implantologija, ortodoncija, parodontologija te protetika (fiksna i mobilna).

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr  i na tel.  +385  021/471-044