Medicinska masaža namijenjena je relaksaciji i smanjenju napetosti mišića izazvanu naporom, umorom ili bolovima te brži oporavak i zarastanje ozljeda. Ova metoda fizikalne terapije služi se nizom sustavnih pokreta na tijelu u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe. 

Limfna masaža je medicinsko-kozmetički tretman koji uspostavlja ravnotežu tekućina u tijelu, potiče razgradnju celulita, eliminira toksine iz organizma, smanjenje obujam pojedinih dijelova tijela, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Njena osnovna funkcija jest da aktivira tok limfe kroz limfne putove koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva. 

Relax masaža stimulacijom određenih točaka djeluje na rad unutarnjih organa, ali isto tako povoljno djeluje i na mišiće. Točke se stimuliraju u skladu sa problemom o kojemu se radi. Iako se točke nalaze na čitavom tijelu najviše ih ima na stopalima, dlanovima i ušima te se samim time tretman najviše provodi upravo na tim mjestima. 

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr  i na tel.  021/471-044.