​Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:

Prag, 3 dana i 2 noćenja za dvoje s doručkom u hotelu Mucha**** - platite 1071 kn umjesto 1633 kn (Amex i Diners na rate)

Prag, 4 dana i 3 noćenja za dvoje s doručkom u hotelu Mucha**** - platite 1612 kn umjesto 2446 kn (Amex i Diners na rate)

​Prag je uistinu prekrasan grad s vrijednim znamenitostima rasprostranjenima po cijelome gradu. Šarmantna mješavina gotike, renesanse i rimskih ostataka ostavit će Vas bez daha, a dan započnite s hodanjem do Karlovog mosta. Zapanjit će Vas povijesna četvrt Malá Strana, a obavezno istražite 1000 godina star Praški dvorac. Obavezno posjetite najpoznatiju pivnicu u Flekù ili Kod Fleka, gdje je osnovan nogometni klub Hajduk. Miris hmelja i svjetlog ili tamnog piva izmiješanog uz ukusne kobasice odvesti će vas u poznate gastro užitke. Ludog provoda nikad dosta, stoga posjetite i praške diskoteke! Ipak, u Pragu je najromantičnija večernja šetnja uz rijeku Vltavu s pogledom na Hradčane - stari grad i kraljevsku palaču. A možete i na romantičnu večeru i vožnju brodom po Vltavi uz pratnju voljene osobe i jata galebova.

Hotel Mucha smješten je u središtu Praga, 200 metara od stanice podzemne željeznice Florenc. Powder vrata u Starom gradu je 10-ak minuta hoda te Old Town Square s Astronomical Clock je udaljen 20 minuta hoda. Rijeka Vltava je samo 400 metara daleko od hotela.

Opremljene klasičnim namještajem, sve sobe u hotelu Mucha su prostrane, imaju satelitsku TV, mini bar i besplatan čaj i kavu. Wi-Fi je besplatan u svim sobama, a neke imaju i klima uređaj. Besplatni Wi-Fi zona se nalazi u predvorju, uz 24-satni prijem. Gosti mogu koristiti saunu. 

U restoranu Češki specijaliteti i jela međunarodne kuhinje poslužuju se u drevnim svodovima. Doručak je buffet stila, a to uključuje i topla jela.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila: info@megapopust.hr i na tel. 021/471-044.