​Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju: 

- 92% popusta na on-line tečaj za vizažista – platite 118 kn umjesto 1476 kn

- 92% popusta na on-line tečaj za osobnog kupca – platite 118 kn umjesto 1476 kn

- 92% popusta na on-line tečaj za stilista – platite 118 kn umjesto 1476 kn

- 92% popusta na on-line tečaj  za ugradnju, geliranje i oslikavanje noktiju – platite 118 kn umjesto 1476 kn

- 92% popusta na on-line tečaj za frizera stilista i stručnjaka za ekstenzije – platite 118 kn umjesto 1476 kn

Oduvijek ste imali smisao za stil i pratili modu i posljednje trendove u šminkanju i dizajnu? Zašto ne biste postali sam svoj stilist, vizažist ili možda osobni kupac i nudili usluge koje su sve traženije na našem i stranom tržištu? Oduševite sebe ili druge svojim poznavanjem mode i trendova u odijevanju ili šminkanju i budite sebi najbolji modni savjetnik ili stilski stučnjak za druge koji više neće moći bez Vašeg savjeta! MEGApopust Vam donosi čak 91% popusta na on-line tečajeve za stilista, osobnog kupca i vizažista na popularnoj edukacijskoj web stranici za make over Trendimi. Ispunite svoje želje i zablistajte!

On-line tečaj za stilista pod nazivom 'Stlye Me' naučit će Vas kako pretvoriti sebe u najboljeg stilistu i iskoristiti sve svoje prednosti. Naučit ćete sve što trebate znati za postizanje osobnog stila koji vam savršeno odgovara i naglašava Vaše prednosti, a prikriva nedostatke. Naučit ćete kako procijeniti svoj oblik tijela i oblik lica, kako naglasiti atribute i sakriti nedostatke s ciljanih područja, kako postići savršen cjelokupan dojam modnim trikovima i raznim oblicima odjeće, kako raditi s nijansama boja koje naglašavaju vaše atribute, kako odabrati frizure koje naglašavaju vaš oblik lica, kako tretirati vašu kožu i kosu, kako stvoriti različita raspoloženja odabirom odjeće i stilom, i na kraju kako mudro koristiti modu i upotrijebiti u najboljem svjetlu ono što već imate u svom ormaru, izbjegavajući stalna ponavljanja istih kombinacija.

On-line tečaj za osobnog kupca pod nazivom 'Style You' može Vam pronaći i novi posao budući da ovo sve traženija profesija, pogotovo kod zvijezda koje nemaju vremena ići u shopping ili trebaju modnog savjetnika za nastupe ili odjeću koju nose u privatno vrijeme. Na ovom tečaju uči se o povijesti mode i o tome kako nastaju trendovi. To je posebno bitno kako biste mogli naposlijetku i sami odrediti koji stil najviše odgovara nekoj osobi i učiniti ga posebnim i individualnim. Naučit ćete i ocijeniti sve oblike tijela, što koristiti, a što izbjegavati, kako korstiti boje i oblike odjeće i kako pomoći bilo kome da razvije svoj individualni stil pomaganjem pri kupnji odjeće.

On-line tečaj za vizažista pod nazivom 'Make Up' usmjeren je na najvažniju karakteristiku svačijeg stila- lice. Na tečaju ćete naučiti koristiti tehnike šminkanja, kako ocijeniti karakteristike lica i tipove kože i kakva im šminka odgovara, razlikovati različite oblike lica, strukturu kostiju i konture, kako koristiti boje i sjenčanje za poboljšanje tona lica, oblika i strukture, kako profesionalno primjenjivati korektor, puder, ruž, rumenilo, definirati obrve, kako razlikovati make up za dan i večer i kako postati pravi make up profesionalnac. 

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr i na tel. 021 471-044.