Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:
- Odmor u Pragu, 2  noćenja s doručkom  u hotelu Seifert **** – platite 787 kn umjesto 973 kn (Amex i Diners na rate)- Odmor u Pragu, 3 noćenja s doručkom  u hotelu Seifert **** – platite 1180 kn umjesto 1459 kn (Amex i Diners na rate)

Prag je krasno očuvani grad s čarobnom arhitekturom, mnoštvom krasnih starih građevina, krivudavim uličicama te proslavljenim kulturnim znamenitostima kao što su Karlov most, Starogradski trg, Praški dvorac itd. 1992. godine je povijesna jezgra grada koja se proteže na 866 hektara uvrštena u popis svjetskih kulturnih i prirodnih baština UNESCO. Ljepota Praga je skoro čarobna, te se stoga turisti koji ga jednom posjete redovito nakon nekog vremena ponovno vraćaju.

Hotel Seifert****nalazi se u samom središtu Praga , samo nekoliko minuta hoda od Wenceslavovog trga, glavnog željezničkog kolodvora i međunarodnog autobusnog kolodvora Florenc. To je moderan hotel sa trideset soba i podzemnim parkingom. Posjetiteljima će biti zanimljiva lokacija jer se u blzini hotela nalazi autobusna stanica javnog gradskog prijevoza koja nudi izravnu vezu do riječne obale u blizini Manes mosta.

S​ve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr  i na tel.  021/471-044.