Kliknite KUPI kako biste odabrali željenu opciju:

- London, 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu London Lodge*** - platite 2470 kn umjesto 3323 kn (Amex i Diners na rate)

- London, 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu London Lodge*** - platite 3440 kn umjesto 4988 kn (Amex i Diners na rate)

- London, 5 dana i 4 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu London Lodge*** - platite 4500 kn umjesto 6646 kn (Amex i Diners na rate)

​London je jedan od najuzbudljivijih gradova za život, a posebno za putovanje. Londonski pubovi Vas neće iznevjeriti ako tražite zabavu, romantičnu šetnjuTemzom, a za kulturno uzdizanje preporučamo brojne muzeje. Tu su tri veličanstvena: u južnom Kensingtonu (Victorijini & Albertovi muzeji), Britanski muzej u Bloomsburryju i Londonski muzej u samom gradu. Grad ima mnoštvo kazališta, kina, sportskih stadiona te klubova u kojima se svaku večer održavaju koncerti svih vrsta. London će Vam već prvog dana potpuno uzburkati misli, pomiješati osjećaje, oboriti Vas s nogu, pa ćete do posljednjeg dana svog boravka maštati o tome da ostanete barem malo duže.

London Lodge Hotel*** smješten je u mirnom i povijesnom Kensingtonu, na samo 15 minuta hoda od Hyde Parka.
Brojni redoviti posjetitelji opisuju London Lodge Hotel kao 'naš dom u Londonu ". Postaja podzemne željeznice Earl’s Court je samo 5 minuta hoda od hotela. Poznati dućani u Knightsbridge-u su udaljeni 20-ak minuta hoda. Prirodoslovni muzej i Victoria i Albert muzej su 15 minuta hoda udaljeni od hotela. Holland Park je samo 5 minuta hoda. Sve javne površine i sobe imaju besplatan Wi-Fi pristup. 
London Lodge nudi elegantne sobe sa satelitskom TV. Svaka klasično namještena soba ima privatnu kupaonicu, zajedno sa sušilom za kosu. Gosti mogu koristiti pisaći stol, mini bar te kontrolirati grijanje i klima uređaj.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr  i na tel.  021/471-044