Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju: 


- Italija - odmor u blizini Pescare, 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u Villa Maria Hotel & Spa*** – platite 2976 kn umjesto 5255 kn (Amex i Diners na rate)


- Italija - odmor u blizini Pescare, 6 dana i 5 noćenja s doručkom za 2 osobe u Villa Maria Hotel & Spa*** – platite 4636 kn umjesto 8414 kn (Amex i Diners na rate)


- Italija - odmor u blizini Pescare, 8 dana i 7 noćenja s doručkom za 2 osobe u Villa Maria Hotel & Spa*** – platite 6165 kn umjesto 11779 kn (Amex i Diners na rate)

Francavilla al Mare, smješten u provinciji Chieti u regiji Abruzzo, je destinacija koja se nesmije zaobići. Prekrasan gradić obiluje prekrasnim pješčanim plažama, kafićima, i restoranima gdje možete isprobati brojne talijanske specijalitete koji se tope na Vašem nepcu.

Moderno uređen Villa Maria Hotel & Spa*** nudi svojim gostima osim udobnih soba, spa oazu mira i opuštanja u kojoj možete pronaći veliki bazen i brojne prostorije za opuštanje. Sobe su opremljene klima uređajem, sefom, minibarom, TV-om, kupaonicom s tuš kabinom ili kadom, te sušilom za kosu. Dodatne spa usluge, kojima možete počastiti Vašu bolju polovicu ostavit ćemo na Vama da dodatno istražite.

Uživajte!

​Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr  i na tel.  021/471-044