Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:

Gradić Mira pored Venecije, 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Relais Alcova del Doge*** Superior – platite 882 kn umjesto 1818 kn (Amex i Diners na rate)
- Gradić Mira pored Venecije, 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Relais Alcova del Doge*** Superior – platite 1292 kn umjesto 2727 kn (Amex i Diners na rate)

Gradić Mira u Italiji nalazi se 15 km od Venecije. Hotel Relais Alcova del Doge*** Superior smješten je u staroj palači iz devetnaestog stoljeća u srcu veličanstvene Riviera del Brenta, tradicionalnog Turističkog kompleksa mletačkih plemića koji je i dalje popularna turistička atrakcija zahvaljujući raskošnim venecijanskim vilama koje vrijedi posjetiti i doživjeti duh prošlosti.
Nemojte propustiti posjetiti prekrasnu Veneciju. Baziliku S. Marka, palaču Santa Sofia, Duždevu palaču, most Rialto, Santa Maria della Salute i još mnoge druge nezaobilazne znamenitosti. Uz znamenitosti očarati će Vas i brojne uske ulice grada koje obiluju različitim suvenirima i omamljujućim mirisima domaćih specijaliteta koja Vas čekaju na svakom kutku!

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr  i na tel.  +385  021/471-044