Joomla! je CMS sustav za upravljanje web sadržajem otvorenog koda ("open source") koji služi objavljivanju sadržaja na World Wide Webu i intranetu. Pisan je u PHP-u, a za spremanje podataka koristi bazu podataka MySQL.

WordPress je vrhunska platforma za izradu web stranica, s naglaskom na estetiku, web standarde i lakoću uporabe. WordPress koristite kada se želite baviti svojim blogom, a ne boriti se sa softverom za njegovu izradu.


Adobe Photoshop CS6 uključuje inovacije i izvanredan napredak u performansama koji pomiču granice profesionalnog bavljenja digitalnom obradom slika, te donosi nove i unaprijeđene alate za dizajniranje. 


Adobe Illustrator CS6 je profesionalni program za crtanje ilustracija, grafički dizajn (logotipovi, vizualni identitet itd.), te izradu manje kompleksnih tiskanih materijala (letci, brošure, CD/DVD omoti, plakati, kalendari itd.) kao i grafičkih elemenata za web stranice. 


Adobe InDesign CS6 danas je vladar stolnog izdavaštva (DTP, Desktop Publishing) bez ozbiljne konkurencije zahvaljujući svojim nebrojenim mogućnostima spajanja tekstova, slika i ilustracija u konačni proizvod bilo da je namijenjen tiskanom ili digitalnom izdavaštvu.


Za obradu videa danas najpoznatiji alat je Adobe Premiere Pro CS6 softver koji kombinira nevjerojatne performanse s glatkim, restrukturiranim korisničkim sučeljem, te mnoštvom novih fantastičnih kreativnih značajki, uključujući Warp stabilizator za stabiliziranje snimaka, dinamičkog timeline obrezivanja, proširenim mogućnostima multicam uređivanja, prilagodbe slojeva i puno više.


Digitalna fotografija, za razliku od klasične, ne koristi film već sliku "vidi" preko elektroničkog senzora kao skup binarnih podataka. To omogućava spremanje i uređivanje slika na osobnom računalu. Danas su digitalni fotoaparati prodavaniji od klasičnih, te osim snimanja fotografija često omogućuju i snimanje videa i zvuka.


Internet marketing ili internet oglašavanje, još se i skraćeno naziva E-marketing, web marketing, online marketing, ili eMarketing, jest oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta.

Tečaj je zamišljen kao Online edukacija tako da polaznici mogu iz udobnosti svoga doma i tempom koji im odgovara usvojiti sva potrebna znanja i vještine.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr i na tel.021/471-044