Adobe Illustrator CS6 je profesionalni program za crtanje ilustracija, grafički dizajn (logotipovi, vizualni identitet itd.) te izradu manje kompleksnih tiskanih materijala (letci, brošure, CD/DVD omoti,  plakati, kalendari itd.) kao i grafičkih elemenata za web stranice. Podržava crtanje na grafičkim tabletima što omogućuva veliku slobodu i kreativnost u stvaranju. Ima također i podršku za import i export u skoro sve grafičke formate.

Adobe InDesign CS6 danas je neprikosnoveni vladar stolnog izdavaštva (DTP, Desktop Publishing) bez ozbiljne konkurencije (pogotovo kad je riječ o višestraničnom prijelomu). Zaslužuje to zahvaljujući svojim nebrojenim mogućnostima spajanja tekstova, slika i ilustracija u konačni proizvod bilo da je on namijenjen tiskanom ili digitalnom izdavaštvu.

Adobe Illustrator i Indesign CS6 tečaj je zamišljen kao Online edukacija tako da polaznici mogu iz udobnosti svoga doma i tempom koji im odgovara usvojiti sva potrebna znanja i vještine za digitalnu obradu vektorskih ilustracija. 

Polaznicima je osiguran Online pristup svim potrebnim video materijalima i uputama za samostalan rad. Pristup video lekcijama je vremenski neograničen. Video materijale je moguće download-ati lokalno na računalo u full rezoluciji.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr i na tel.021/471-044