Htjeli biste da Vaše dijete od malih nogu nauči prave vrijednosti. Da je samostalno, da se zna izboriti za sebe i da vjeruje u sebe. Osim Vašeg odgoja, znate da mnoge stvari utječu na njega. Uključite jednu aktivnost u život svog djeteta za koju znate da će pozitivno utjecati na njega ili nju. Vaše dijete će se socijalizirati s vršnjacima, razviti samodisciplinu, a istovremeno naučiti biti mali borac. Predstavljamo Vam tečaj karate-a za Vašeg malog junaka!

Sport koji osim tijela jača um i srce je karate. Karate je prvenstveno borilačka vještina, a učenjem i treniranjem tog sporta osim što se razvija fizička, podiže se kvaliteta i psihičke strane dječje osobnosti.
Karate je jedan od najzdravijih sportova koji jača samopouzdanje i karakter, a njime se može baviti i profesionalno i rekreativno. Karate na djecu pozitivno utječe kao i na usvajanje zdravog načina života. Unaprjeđuje zdravlje i kvalitetu života i smanjuje rizik od kroničnih bolesti. Dokazano je da je redovita tjelesna aktivnost bitna za fizičko i mentalno zdravlje te psihosocijalni  razvoj. Usvajanjem zdravih navika i edukacijom o važnosti tjelesne aktivnosti treba započeti rano: studije su pokazale da većina djece koja se bave sportom i tjelesno su aktivna u djetinjstvu, zadrže takve navike i u odrasloj dobi. Ulažite već danas u budućnost svog djeteta.