Znate engleski jezik , ali nemate dokument koji to potvrđuje? Hrvatska ubrzo ulazi u Europsku uniju i vrijeme je da nabavite međunarodno priznatu diplomu koja svjedoči o Vašem znanju engleskog jezika!

Oxford IELTS online pripremni tečaj je dizajniran za pripremu osoba koje namjeravaju položiti međunarodno priznati tečaj engleskog jezika pod nazivom IELTS (International English Language Testing System). IELTS test se koristi diljem svijeta i vrlo je koristan pokazatelj nečijeg znanja engleskog jezika i kao takav priznat je u mnogim zemljama i od strane mnogih poslodavaca i sveučilišta. IELTS je prihvaćen od strane akademskih i profesionalnih institucija diljem svijeta, a koristi se i kao obavezan dio imigracijskih zahtjeva u određenim zemljama. Ukoliko i Vi želite međunarodno priznatu diplomu engleskog jezika, ovaj online pripremni tečaj će Vas pripremiti najbolje moguće i bit ćete u mogućnosti postići visoki broj bodova kroz razne primjere i vježbe.

U ponudu je uključeno 45 dana neograničenog pristupa Oxford IELTS certificiranom online pripremnom tečaju. Oxford IELTS online pripremni tečaj koristi različite video sadržaje i animacije kako bi Vam približili učenje engleskog na lak i zanimljiv način. Učenje je podijeljeno u 6 poglavlja koja su jasno strukturirana radi boljeg učenja. Najveća prednost ovog online tečaja je što Vam daje slobodu učenja jer Vi birate i vrijeme i prostor za učenje. Što čekate? Pripremite se za svoju budućnost!