Tretmani se u svrhu prevencije starenja preporučuju nakon 30-ih pa do 50-ih godina. Za uklanjanje znakova oštećenja kože nema dobne granice. Najnovija istraživanja dokazala su da je moguće znatno usporiti starenje, ako se tretmani protiv starenja primijene na vrijeme. Agresivniji tretmani ili operacije tada nisu potrebni. Osnovna pogreška je što većina ljudi čeka razvoj bora kako bi nešto poduzela. Savjetuje se na vrijeme započeti s tretmanima za što bolje rezultate, iako nikad nije kasno.

Low level laser tretman, neabrazivan način pomlađivanja kože, pokazao se kao vrlo učinkovit način poboljšanja kvalitete kože, smanjenja bora i poboljšanja elastičnosti kože. Prvi radovi pokazali su uvećano stvaranje pro-kolagena, kolagena, osnovnog faktora rasta fibroblasta(b FGF ) i proliferaciju fibroblasta nakon izlaganja niskoenergetskoj laserskoj radijaciji. LLLT je poznata metoda za povećanje mikrocirkulacije,vaskularne perfuzije u koži, promjena na nivou faktora rasta trombocita i inhibiciju stanične smrti.

Tretman Low level laserom preporučuje se osobama koje žele zadržati mladenački izgled, kod blažih ili srednje izraženih oštećenja kože izazvanih suncem kao što su manje bore, beživotni izgled kože, kapilare, crvenilo i pigmentacije.

Tretiraju se lice, vrat, dekolte, podlaktice i šake

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr  i na tel.  021/471-044.