Beauty centar Anđela opremljen je najmodernijom tehnologijom i stručnim osobljem. U centru se koriste najmoderniji aparati i preparati visoke kvalitete koji se nude u najboljim kozmetičkim centrima u svijetu. Na području Splita, jedino u salonu Anđela se možete počastiti tretmanima Ultraslim-om, na koje su u centru posebno ponosni. Ovi tretmani su poznati zbog neinvazivne metode za trajno uklanjanje masnih naslaga na trbuhu, vanjskoj i unutrašnjoj strani bedara te trbuhu. 

Riječ je prvom klinički dokazanom neinvazivnom rješenju koje daje mjerljive, dugotrajne rezultate oblikovanja tijela bez potrebe za tretmanima održavanja. UltraSlim sistem se pokazao sigurnim i učinkovitim u kontroliranim istraživanjima i brojnim drugim objavljenim neovisnim kliničkim studijama. Bez anestezije pacijenti doživljavaju prosječno smanjenje obujma od četiri čak do deset centimetara nakon dva tretmana, uz visoko zadovoljstvo. UltraSlim tretman pruža sigurnu i učinkovitu opciju za smanjenje masti, čak i kod tvrdoglavih lokaliziranih neželjenih masnih naslaga (ona područja koja se teško uklanjaju čak i uz dijetu i vježbu) i glatko, ujednačeno oblikovanje tijela uz visoko zadovoljstvo pacijenata. I žene i muškarci su iskusili dugotrajne rezultate u području trbuha, bokova i bedara. Dokazani pulsni (ne-termalni) fokusirani ultrazvuk za trenutačno, selektivno i trajno uništenje masnih stanica.

Lipo laser je tretman kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Koristi revolucionaran način smanjivanja masnih naslaga, bez nuspojava na druga tkiva.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr  i na tel. 021/471-044