Kliknite 'KUPI' da biste izabrali željenu opciju:

- 50% popusta na mjesečnu članarinu za pilates u sportskoj školi Pantera - platite 125 kn umjesto 250 kn

- 50% popusta na mjesečnu članarinu za taekwondo u sportskoj školi Pantera - platite 125 kn umjesto 250 kn

- 50% popusta na mjesečnu članarinu za tečaj samoobrane u sportskoj školi Pantera - platite 100 kn umjesto 200 kn

-50% popusta na mjesečnu članarinu za funkcionalni trening u sportskoj školi Pantera - platite 150 kn umjesto 300 kn

Pilates metoda je cjelovit i detaljan program mentalnog i fizičkog treninga sa preko 500 različitih vježbi čija je glavna karakteristika prilagodljivost. To je program vježbi laganog do srednjeg inteziteta koji uz vježbe disanja pomaže u povećanju kapaciteta pluća, oslobađanju od stresa, te učvršćivanju tijela. Stoga je Pilates namjenjen svim dobnim skupinama i različitim stupnjevima kondicije.

Želite li upoznati mogućnosti vlastitoga tijela, kvalitetno i organizirano vježbati, biti zadovoljni vlastitim izgledom, dođite i svoje slobodno vrijeme provedite u zanimljivom i dinamičnom treningu. Kombinacijom pokreta borilačkih vještina i treninga snage vlastitog tijela sagorjet ćete veliki broj kalorija, povećati svoju snagu i izdržljivost. Kombiniraju se statične i dinamične vježbe višeg intenziteta za oblikovanje mišića cijelog tijela. Povećajte kondiciju, fleksibilnost i snagu. Jako efikasan trening za gubljenje masnih naslaga. Trening je namijenjen odraslima bez ikakvog predznanja.

​Taekwondo kao olimpijski sport sadrži elemente taekwondo tehnike (specijalne tehnike prilagođene natjecanju u borbi), gimnastike, akrobatike i atletike. Taekwondo kao vještina sadrži elemente nožne i ručne specijalne tehnike tradicionalnog taekwondoa, samoobrane, gimnastike. Pantera sportska škola osnovana je kao škola koja će razviti ljubav prema tjelesnoj aktivnosti.

Samoobrana je jako važna u vremenu u kojem živimo jer se stalno povećava stopa kriminala. Skloni smo razmišljati da se sve događa nekom drugom i da se isto neće dogoditi nama. Mnogi postanu svjesni opasnosti kada je već kasno. Samoobranu treba uvježbati kako bi se znali postaviti u opasnim situacijama te se zaštititi od napadača. Samoobrana je potrebna svima, kako odraslima tako i djeci. Treba znati da je samoobrana jedna od osnovnih cjelina taekwondoa i obavezan je dio programa za polaganje pojaseva.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.


Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila: info@megapopust.hr i na tel. 021 471-044.